18.05.2024 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.00-14.30 ARASI TÜM SINIFLAR VELİ TOPLANTISI DÜZENLENMEKTEDİR TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

PROF DR. NECMETTİN ERBAKAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRETMENLERİNE

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı II.Dönem veli toplantısı 18 Mayıs 2024  günü saat 13.00-14.30’da yapılacaktır. Yapılacak veli toplantısında sınıf rehber öğretmeni arkadaşlar aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda görüşme yapacaklardır.

Gereğini bilgilerinize rica ederim.                                                                                                                                                                                                                         Abdullah KILIÇ

Okul Müdürü

07.05.2024 34

VELİ TOPLANTISI GÜNDEMİ

(Sınıf Rehber Öğretmenince Görüşülecek Konular)

1. Gelen velilerin tespiti. (yoklama)

2. Okul düzeni ve disiplini,

3. Öğrencilerin uyacağı kurallar.

4. Öğrencilerin ders araç ve gereçlerini getirmeleri

5. Öğrenci kıyafeti üzerinde önemle durulması, (okul kıyafetleriyle okula gelmeleri)

6. Başarı-başarısızlık durumları, 12. Sınıfların TYT AYT  Sınavına hazırlıkları

7. 8383 MEB mobil bilgi servine üye olma.  (-e okul hakkında açıklama)

8. Devam devamsızlık durumları hakkında bilgilendirme.

9. Okul ihtiyaçlarının velilere bildirilmesi. Okul Aile Birliği çalışmaları ve öğrenciye sunduğu hizmetler

10. Cep Telefonlarının okul ortamında kapalı tutulması

11.Veli istek ve arzularını yazılı olarak alınması.

Not: 8383 MEB Mobil Bilgi Servisi,

Artık veliler öğrencilerinin durumlarını SMS ile de rahatça takip edebilecekler. MEB Mobil Bilgi Servisi ile tüm öğrenci ve öğrenci velileri e-Okul yönetim sisteminde yer alan öğrenci bilgilerine SMS ile de ulaşabilecekler. Servise üye olanlar; Devamsızlık Bilgileri, Sınav Sonuç Bilgileri, Sınav Tarihleri, Karne Notları, Diploma Notu, Proje Bilgileri, Kayıt Alınması / Silinmesi Bilgisi, Nakil Bilgisi, Vb.

Öğrenci bilgilerini mobil ortamdan SMS ile OTOMATİK olarak alabilecekler. Bunun için üye olmanız yeterli.

Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383’e gönder.

30-10-202329-10-2023